Senaste kommentarer

  Kategorier

  Search

  Djup inre avslappning med hypnoterapi

  februari 22nd, 2014 by

  För dom personer som lider av depressioner, fobier och andra former av tvångstankar så är alla behandlingsformer som leder till ett behagligare liv av stor glädje. Hypnoterapi är en enkel behandling att genomgå och de ger inga bieffekter till skillnad mot många former av medicineringar. Hypnoterapi (se Fass) skapar en djup avslappning hos personen under behandlingen och det är under dessa tillfällen minnen och blockeringar som ligger långt ner i den psykiska brunnen kan lockas fram och hanteras. Många av dessa blockeringar och bortträngda minnen har genom åren format personens beteende och hur personen reagerar i vissa givna situationer. Enda sättet att kunna ändra beteende är att förstå dessa djupt liggande hinder.

  Posted in Okategoriserade | No Comments »  Comments are closed.