Senaste kommentarer

  Kategorier

  Search

  Ögonlocksoperation utförs oftast per capita i Korea

  juni 3rd, 2012 by

  I Korea görs de flesta ögon operationer och näsingrepp i världen. Ingen annan stans är det så accepterad på gränsen till ett krav att man gjort om ansiktet för att få ett toppjobb. Inom både den privata som den statliga sektorn gäller detta fullt ut. Ögon handlar och om ögonlocksoperation eller korrektur av ögon bågen som hos asiater är annorlunda än hos oss kaukasier. Få gör ingrepp beroende på att dom har hängiga ögon eller överskottshud – vilket är det vanliga skälet i Europa. Konvalescensen är ett par veckor och ärren är normalt mycket små, så risken är relativt minimal att något negativt eller hotande skall inträffa.

  Posted in Okategoriserade | No Comments »  Comments are closed.