Senaste kommentarer

  Kategorier

  Search

  Hårlaser och tandlaser löser oönskade problem.

  mars 1st, 2012 by

  Det finns en rad framstående metoder mot olika problem som exempelvis tand problem och laser. Det stora frågan är att så få människor känner till det. Laser mot tandlossning är fortfarande en sällsynt behandling i Sverige. Ändå har flera studier, bland annat vid Karolinska institutet, visat att laser är en effektiv och skonsam behandling mot inflammation i tandköttet och tandlossning. Behandlingen skiljer sig på många sätt mot en traditionell behandling. Vanlig behandling är ofta smärtsam och gör att tandköttet blöder. Det är detsamma med hårlaser som används för att få mer hår på huvudet eller kanske helt enkelt att ta bort oönskat hår på kroppen.

   

  Posted in Okategoriserade | No Comments »  Comments are closed.