Senaste kommentarer

  Kategorier

  Search

  Vilken fin dag med massa olika smink

  februari 28th, 2012 by

  Det är en fin dag i dag som de allra flesta dagar i mitt liv just nu. I dag när mamma skjutsade mig till skolan så råkade vi ta en väg genom city där det var otroligt mycket trafik, så det blev inte så mycket åka utan mer vänta i kö. Medan vi väntade på att rödljuset skulle bli grönt så hade vi fastnat utanför en butik som hade inriktningen smink och hudvård.  Man hade kunnat leva för att kroppen skulle må bra så att operationer som näslyft och bröstförstoring inte ens hade funnits i och med att efterfråga inte hade varit så stor. Det är mysigt att drömma sig bort i sådana fantasier. Om än bara för en liten stund då och då.

   

  Posted in Okategoriserade | No Comments »  Comments are closed.