Senaste kommentarer

  Kategorier

  Search

  Våren är snart här och mitt håravfall är bättre

  februari 27th, 2012 by

  Ännu en helg har snart passerat och jag känner mig mer utvilad än någonsin. Har ätit gott, städat, suttit i min hårlaser mot mitt håravfall som har blivit bättre och sedan har jag faktiskt varit ute och sprungit också. Har saknat alla roliga skidtävlingar och skidskytte tävlingar på tv som man brukar se men det har funnits mycket annat att göra ändå. Solen går upp tidigare och jag drar inte för gardinerna för att kunna vakna tidigare än annars då gardinerna skapar en massiv mörker ridå för att hålla kvar en i sängen och få en att tro att klockan är närmare natt än dag. Dessutom går solen ner senare och man kan njuta av ljuset mycket längre och det känns verkligen o kroppen att våren är på väg. Solens strålar blir lite lite varmare för varje dag och det är inte fel.

  Posted in Okategoriserade | No Comments »  Comments are closed.