Senaste kommentarer

  Kategorier

  Search

  Är verkligen en hårtransplantation nödvändig

  februari 26th, 2012 by

  Hår betyder mycket för mig och detta har de senaste åren börjat bekymra mig. Behöver mer hårspray och har använt hårtofsar under många år för att få större volym på håret. Det syns inte direkt men jag har börjat få fler kommentarer på jobbet om att mitt hår ser lite plattare ut. Jag vet att det är naturens gång och att det bara är att acceptera men det gör inte att jag känner mig mer till freds och kan släppa ämnet. Jag inser att jag måste börja ta tag i frågan och har börjat kolla på hårtransplantation, peruker och hårlaser behandlingar – men jag vill inte göra några ingrepp. Usch vilken ångest detta ger mig.

  Posted in Okategoriserade | No Comments »  Comments are closed.